Verborgen schatten in jezelf en in de anderen
Verborgen schatten in jezelf en in de anderen
Als je altijd doet, wat je altijd deed, zal je altijd krijgen wat je altijd kreeg!

Wist je dat onze hersenen tot 30% van onze energie consumeren? Dat is veel! Ze proberen dan ook zo efficiënt mogelijk te werken. Dat doen ze door patronen te zoeken, te herkennen en te gebruiken.

Vervolgens laten ze ons geloven dat we doen wat we doen, omdat we nu eenmaal zo in elkaar zitten... en dat daar weinig aan te veranderen is.

Zo lang één en ander je brengt waar je wil komen, is dat goed. Maar wat als je steeds tegen beperkingen aanloopt? Wat als je steeds in dezelfde conflicten belandt met jezelf of met anderen? Wat als je daardoor steeds meer opgebrand raakt? Het kan een sluipend gif zijn!

Verborgen schatten in jezelf en in de anderen

Hoe zou jouw leven er uitzien en hoe zou jij je voelen, mocht je over een toverstaf beschikken die altijd en overal voor harmonie zorgt? Wat zou je tegenhouden om de kracht van die toverstaf te willen ontdekken en te gebruiken?

Geloof je dat jij die toverstaf nu al binnen handbereik hebt? Kan je de verantwoordelijkheid aan om met die kracht aan de slag te gaan? Want wanneer je dit begint te doen, wat zal er dan allemaal veranderen in je leven en in de omgevingen waar je leeft?

In deze inspirerende training deelt Hans hapklare inzichten waarmee je als deelnemer meteen aan de slag kan. In een aantal etappes leer je jezelf, de ander en je wereld kennen, begrijpen en sturen.

Hans gebruikt herkenbare voorbeelden uit het dagelijkse leven, onderbouwd met kennis en inzichten uit de wereld van de cognitieve gedragswetenschap en de neurologie. 

Het resultaat is verbluffend positief!

 

 

Hans Demeyer
Motivatie & Inspiratie
Als Motivational Speaker geeft Hans speeches die je mensen motiveren en inspireren. Als Inspirational Coach ondersteunt hij jou om je verhalen zelf goed neer te zetten.
Program type
Program languages
Nederlands
Price (incl. VAT)
€0,00