Stefaan Vandooren over 'Succesvol verandering implementeren'
Stefaan Vandooren

Wil je succesvolle veranderingen beter leren te implementeren? Dan ben je zeker geïnteresseerd in het boek van Stefaan en de toegevoegde informatie er omtrent. Stefaan Vandooren is één van de sprekers op het virtueel congres, Reset. Hij publiceerde onlangs een boek over Change management. Dit topic licht hij verder toe op Reset. Door middel van een matrix helpt hij jou om kans tot geslaagde verandering te verhogen. Hij belicht hierbij op pragmatische wijze vooral de MENS in zijn verschillende aspecten om tot het gewenste RESULTAAT te komen.

Meer informatie over het boek via deze link

Op vrijdag 7 mei 2021 organiseren we met ubeon 'Reset', een virtueel congres waarop een tiental experten elk in een twintigtal minuten vertellen hoe je efficiënt kan omgaan met de nieuwe online omgeving en met verandering. In dit interview maak je kennis met spreker Koen Callaerts en zijn topic 'State Management'. Benieuwd naar wat nog zoal aan bod komt? Neem zeker een kijkje op https://ubeon.be/nl/reset

Supply Chain
Stefaan Vandooren begeleidt middelgrote ondernemingen in het opzetten en verbeteren van hun Supply Chain in lokale en internationale context.