Systemic Team Alignment Residential Training (START)
Systemic Team Alignment Residential Training (START)
Wat is Systemic Team Alignment Residential Training? Hier wordt het uitgebreid uitgelegd.
highway

Wat is je uitdaging? 

Vandaag bereikt de samenleving ongekende hoogten in complexiteit, verandering en onzekerheid. Bedrijven en andere organisaties hebben daar ook steeds meer mee te maken. Dit betekent dat de houding, methoden en oplossingen van vroeger niet meer werken zoals voorheen. 

Methodes en oplossingen uit het verleden werken nog slechts gedeeltelijk en leiden niet naar de gewenste resultaten. Heel wat energie gaat verloren door onaangepaste of zelfs verkeerde beslissingen. Dit gebeurt vaak ook in de uitvoeringsfase van projecten, waardoor kosten hoog kunnen oplopen. 

Wanneer je dit scenario herkent, is het de hoogste tijd om voortaan te kiezen voor een “Systemic Team Alignment Residential Training” (START), voor je begint. 

Wat is het? 

De Systemic Team Alignment Residential Training is een methode om met je projectteam een vliegende start te nemen, sneller resultaat te boeken en minder extra kosten, door onnodig werk, of foute beslissingen, te maken.  

De START bestaat essentieel uit vier delen: 

  • Exploratie van het team, het bedrijf, de organisatie, het project 
  • Exploratie van de uitdagingen 
  • Exploratie van de oplossingsruimte 
  • Uitvoeren van een Disney strategie voor het uitwerken van een initieel plan. 

We sluiten het geheel af met acties en afspraken op korte termijn, alsook met meer fundamentele oplossingen voor de langere termijn. 

vliegende start
succes

Wat is het resultaat? 

Deze methode zorgt ervoor dat mensen, door aandacht voor elkaar, een gemeenschappelijke visie op het project opbouwen. Hierdoor vermijd je dat er overbodig werk geleverd wordt. Het laat je team toe een “vliegende start” te nemen en je project meteen op het goede spoor te zetten. De verbinding die in je organisatie ontstaat, schept de omstandigheden waardoor problemen binnen je project tijdig ontdekt en bespreekbaar gemaakt worden. Dit leidt tot het genereren van onmiddellijk inzetbare oplossingen. Hierdoor krijg je een performanter team en verbeteren je resultaten direct en op spectaculaire wijze. 

Belangrijke voorwaarden en praktische informatie 

START heeft de meeste kans op succes, als er voldoende tijd voor wordt uitgetrokken en als de training op een neutrale plaats en in inspirerende omstandigheden kan gehouden worden.  

Het minimum traject dat nodig is om tot een werkbaar resultaat te komen beslaat minstens drie dagen, aansluitend en residentieel.  

Elke situatie is uniek en wordt vooraf besproken, waardoor een specifieke, aangepaste benadering mogelijk wordt.  

Een START past ook in een strategisch begeleidingstraject, waar via een maandelijkse opvolging met coaching en advies, de actuele situatie en bestaande uitdagingen aangepakt worden. Dit laat toe om oplossingen op een goede manier te verankeren en te laten uitgroeien tot duurzaam succes.  

dikke duim

Concreet:  

  • Wij komen bij je langs, geheel vrijblijvend en gratis, luisteren naar je bezorgdheden en zien of een START aangewezen is  
  • We maken desgevallend afspraken om de “START” optimaal te laten verlopen  
  • Na de uitvoering van de “START” krijg je een rapport, met afspraken voor duurzaam succes 
  • Naar keuze is er de mogelijkheid van een volledig begeleidingstraject om op het spoor van succes te blijven  
Certified trainer, coach & facilitator
Via een systemische benadering afgestemd op de complexiteit en voortdurende verandering in onze hedendaagse samenleving, brengt Peter Blokland helderheid en vitaliteit in je organisatie. Respect en aandacht voor elkaar en het creëren en beschermen van waarde voor je organisatie en diens “stakeholders”, vormen de basis voor meer succes.
Program type
Program languages
Nederlands
Price (incl. VAT)
€0,00